torsdag 17 december 2015

.

Det kommer säkert något gott från all skit just nu. Någon ny lärdom, någon form av att växa, eller varför inte något helt annat eller precis ingenting. Men det aviga tillvägagångssättet är under klander. Saknar att tycka om det jag uppskattar. Att trampa tjäran och vara mitt i det dömande, från, mot mig själv. När det förvrids till något hårt, ständiga tappandet. Ständiga letandet efter känslotingen som inte river, då när jag kommer på mig själv att det inte är ett solitt läge jag befinner mig. Läge som inte är konstant (hur jag ens kan stundom glömma, behoven av påminnelse), det är passerande. Nya dagar väntar med nya tappningar. Jag kan och kommer aldrig veta vad livet har att bjuda på. Genom att vara mitt i ställer sig mitt primitiva om till att tro att det är för alltid. Skuggor som kärvt mörkar ned möjligheter.
Antingen rider jag ut skiten (för att gå med skiten finns inte på tal) eller så går jag emot den. Hittills har jag gått emot, på fel vis. Nu, andra utgångspunkter, andra hanteranden. Det fixar sig.


Härom dagens rimfrost.


Vrida på mig själv. Tvinna ur de sista dropparna och göra något bra av det. Med stressen som nu ska |peppar, peppar, ta i trä| vända med pausen. Jag varken tror på backup eller hjälp förrän jag ser den. Eller hjälp kommer på fredag ändå att bli i justeringar av kemikalier. Och det ständiga erbjudandet med välfylld dosett som jag betts att tänka över här innan. Den där formen jag varken tror på eller uppskattar. Min syn är grumlad, jag ids inte med att se någon annan väg. Det kan vara värt att ta några steg med justering, det existerar ju alltid en möjlighet att vända mig om.

Det är ett nytt ansikte på fredag, det där med ständiga nya ansikten som ska behandla. Sex år utan något konsekvent. Jag som för less för att orka med att reagera i kaliber eller för den delen påbörja.


Lagret av mossa strax innan solen försvann för dagen där vid kl tre.

7 kommentarer:

 1. Kloka du! Du skriver så vackert. Och fotar. Fångar skönheten i det bräckliga. DU orkar. Rid ut skiten! Heja dig! <3

  SvaraRadera
 2. Är ansiktena som behandlar psykologer månne? Nå, den industrin är en roterande dörr.

  SvaraRadera
 3. Lysande blogg förresten! Hamnar på min läslista =)

  SvaraRadera
 4. Hej, hur är läget? Hoppas att du har det bra. Kram! <3

  SvaraRadera
 5. Får rysningar i hela kroppen bara jag tänker på kemikalier och justeringar! Hoppas att det gick bra!

  SvaraRadera
 6. Kram till dig. <3. Du skriver och uttrycker dig väldigt bra.

  SvaraRadera
 7. Saknar dina ord <3 Hoppas du har det bra. Kramar

  SvaraRadera