torsdag 17 november 2016

Hur mycket krävs det för dig för att en låt ska vara bra?
För mig räcker det (oftast) att den förmedlar en stämning/har en bra textrad/bjuder på musikaliskupplevelse.

Något jag gillar är mässingsinstrument, dragspel, stråkar ööh nu radar jag snart upp alla(?) instrument i hela världen. Mest så är det sammansättningarna som jag har svårt för, eller kanske mer den bristande variationen av sammansättningar.
Två instrument tillsammans som t ex en gitarr och något komp, ger mig oftast mer än en standardiserad banduppsättning (nu för tiden, nästa år kan vara en annan femma). Och om det finns ett körsbär på toppen, rösten, behöver den aldrig vara allmängiltigt vacker för att vara vacker.

Ett år har gått mellan väggar och mellan träd. Jag försöker leta mig in bland motpolen. Har en fundering om utmaning för morgondagen. Dansa till minst en låt på salongerna. Brukar inte ha något problem att dansa när jag vill dansa; vid status fylla. Jag dricker inte längre, tycker inte om att vara berusad, tycker sällan om smaken. Drinkar i all ära, oftast det samma som läskeblask. Den alkohol som är god med rätt kombinationer är rum/rom.
Det kommer nog aldrig att bli som när jag dansade till en av låtarna jag länkade i förra inlägget. Polskhelrörsfylla, en kjol som kontinuerligt hasade upp sig upp över röven vid var rörelse. Den totala fuckitkänslan->let'sboooogieboogie! Om nu var minne har sin charm, eller ivf karaktär så minns jag alltid den dansen till den låten med ett rent skratt och inget annat.

Vilket som, utmaningen: dansa! Sedan hemgång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar